Glasbewassing

poetprojecten
vlekkeloze werkomgeving

Glazen wassen tegen een
scherpe prijs

Schone ramen zonder strepen tegen een scherpe prijs? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Haaf in! Een beroep doen op Jefs service betekent dat uw pand er stralend uit zal zien. Voor glazenwassing focust hij zich vooral op bedrijven, aangezien het voorkomen van uw werkplek een belangrijke eerste indruk wekt bij potentiële nieuwe klanten.

Uw ramen streepvrij laten wassen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

kunststof

Handmatig ramen wassen of met precieze apparatuur

Schoonmaakbedrijf Haaf is een expert in handmatig ramen wassen op de ladder. Daarvoor hanteert Jef een telescoopreiniger. In combinatie met zijn hoogwerker en gevellift is er zo geen plek die hij niet kan bereiken!

Afhankelijk van de opdracht overlegt Jef met u over wat er precies moet gebeuren en of een manuele of machinale aanpak het best geschikt is.

Goten & gevels reinigen

Een mooi uitziende voorgevel begint bij de ramen, maar om alles écht tot in de puntjes te verzorgen, gaat Jef tot het uiterste. Naast glazen wassen maakt hij namelijk met plezier dakkapellen schoon, controleert hij het houtwerk en reinigt hij de dakranden en dakgoten.

Dat doet Jef tegen slechts een kleine meerprijs. Zo kan u gerust zijn dat uw dakafwerking goed blijft functioneren onder alle weersomstandigheden en voorkomt u schimmelvorming, lekken of andere nare gevolgen.

glazenwassing 1