Gevels reinigen

schone ramen 1
galzen wassen

Gevels reinigen met een hogedrukreiniger

Schoonmaakbedrijf Haaf werkt vuilresten op uw gevel grondig weg. Eindelijk afgelopen met dat grauwe laagje op de bekleding! Naast de standaard vervuiling is Jef een specialist in groene aanslag en graffiti verwijderen. Niet alleen neemt hij de gevel onder handen, met een hogedrukreiniger gaat hij ook balkons, bestrating en betonranden te lijf.

Gevels impregneren
tegen vocht & vuil

Wanneer een te hoog vochtgehalte in uw buitenmuren of funderingen aanwezig is, kan Jef uw gevel impregneren. Dat betekent dat hij een beschermlaagje over de gevel zal aanbrengen nadat hij die gereinigd heeft. Die beschermlaag gaat alle vocht en vuil tegen.

Slaat u de reiniging echter over, dan hecht de beschermlaag niet optimaal en kunnen er alsnog vuilresten binnendringen. Wanneer u uw gevel niet laat impregneren, loopt die bovendien een groter risico op algen en mossen.

machinale aanpak

Uw gevel laten reinigen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

goten en gevels wassen
mooi uitziende voorgevel 1

Eenmalige of periodieke schoonmaak

Alles zal als nooit tevoren blinken dankzij de buitengewone service van Schoonmaakbedrijf Haaf! Jef volgt alle schoonmaakwerken nauwgezet op en fungeert steeds als uw centrale aanspreekpunt.

U kan hem daarnaast aanstellen op eenmalige of periodieke basis. Vooraf komt hij langs om met u te bepalen wat er precies moet gebeuren en stelt hij een offerte op. Als u zich daarin kan vinden, gaat hij meteen voor u aan het werk!